Dance Out Of Line, Oktober 2020

I Erasmus+ projektet Dance Out Of Line gör en professionell dansare och en person med ett handikapp en gemensam dans. Denna uppförs sedan i skolor för barn i åldern 9-12 år. Vi, Vea Vainio och Janna Thorström som uppför dansen drar sedan workshops med barnen och talar med dem om jämlikhet, om hur alla sorters olika kroppar är ok och hur viktigt det är att röra på sig. Filmen används för de grupper som vi dragit workshoparna online på grund av Coronan och även som teaser då producenten kontaktat skolorna. Projektet dras i Finland av Dance Ability Finland ry.

Watch video here

Regi och produktion Janna Thorström. Dansare Vea Vainio and Janna Thorström. Foto och klipp Ville Tanttu. Musik Rinneradio; Helmi och Jeff Oster; On Mother’s Day. Producerad för Dance Ability Finland ry. 2020