Burlesk filmningar, Augusti 2017

Filmningarna för Burlesk dokumentären som egentligen skulle gå av stapeln redan på våren drar äntligen igång i slutet av augusti. Den första dagen är vi hemma hos Lidia Bäck och filmar då också intervjun. Den andra dagen filmar vi på Shangri La där Lidia övar sina nummer och även håller sina work shopar. Vi kommer att använda oss av både svart-vitt och färg i dokumentären. Den 30 min långa filmen produceras för Svenska Yle och kommer att visas på finsk TV under 2018.

Lidia Bäck med fotografen Mara Jelinko; i sminket, ute på Lidias terass och då Lidia övar sitt nummer All Dolled Up på Shangri La.

Lunchpaus på Shangri La, från vänster Mara Jelinko, Lidia Bäck och Janna Thorström. Efter matpausen förvandlas Lidia Bäck till Lady Laverna. Som avslutning på dagen filmar vi då Lidia övar sitt nummer Boy Oh´Boy. Fotografiet uppe på sidan är från det numret. Bilder Juliane Boy.

Link till Lidias Instagram sida