Mannen filmningar, Maj 2017

En maj månad som till en början var snöig och kall blir plötsligt som genom ett trollslag varm och träden slår ut precis då vi börjar filma utomhus för Mannen serien. Det filmas också för tunnaren; Rikard Lassenius och Ville Tanttu basar för en hel studiodag då ett antal av våra män från filmen avbildas för att det sen skall kunna göras ett slags mosaik bestående av de olika männen. Rikard kommer att klippa ihop tunnaren och gör även grafiken för de tre programmen. Den tre delade serien om mansrollen produceras för Svenska Yle och kommer att komma på finsk TV något tag under 2018.

Se trailer

Bilden här ovan är från studiodagen; Mats Holmqvist agerar modell. I bilderna här nedan filmar Janna Thorström tillsammans med fotograf Ville Tanttu bildkonstnären Jukka Korkeila; tepaus på Jannas terass i den sista bilden.