Tika del 2

I del 2 får vi höra om hur mycket Tika tränat sin röst för att ta sig dit hon är. Vi får också träffa Tikas föräldrar och höra om hennes bakgrund. Tika adopterades som 1 åring från Nepal. Tika berättar om sin resa till Nepal där hon träffade sin bror Bupal.

Vi har sett Idols-segrare och Voice of Finland-segrare kläckas och försvinna – för ett par år sedan kom en finlandssvenska på andra plats och inget har hörts om henne sedan dess. Musikbranschen är en hård bransch, även för dem som verkar vinna en inträdesbiljett till eliten. Vad händer bakom scenen efter segern? Hur är det att skriva under sitt första skivkontrakt?

Fyr-delad serie om XFactor vinnaren i Finland 2018. De två första delarna publicerades på Yle Arenan den 15.11.2018. De följande två delarna visas under våren 2019.

Avsnitt 2: Sony: här börjar det!

Se avsnitt 2 här